Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 1.1.2024 - 5.1.2024

01. Led Pondělí

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: NOVÝ ROK

02. Led Úterý

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Vánoční prázdniny

03. Led Středa

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Z bílých fazolí 1
Hlavní jídlo I.: Zapékané těstoviny s uzeným masem , okurek steril 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Sezámek, čaj, 1, 11

Večeře: Vepřová pečeně po selsku, bramborová kaše, moravský salát, čaj II. Anglický rohlík 1, 7

04. Led Čtvrtek

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Slepičí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Segedinský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Lázeňská zeleninová směs, vař. brambor s máslem, míchaný kompot 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko , 7

Svačina: Šátečky, ov. mléko 1, 7

Večeře: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, mrkvový salát s jablky, čaj 1 II. Pletýnka, ov. fruko 1

05. Led Pátek

Snídaně: Teplé dietní párky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, hořčice, kečup, mléko, čaj , zelenina 1, 7, 10

Polévka: Brokolicová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, salát coleslaw 1, 3, 7,
Hlavní jídlo II.: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.