Snídaně: Pom. z tuňáka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 4, 7
Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Bystřická směs ( vepř. maso, hrášek, kapie, žampiony, salám), dušená rýže, salát z červené řepy s křenem 1 1
Hlavní jídlo II.: Sýrové bramboráčky, grilovaná zelenina 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Bystřická směs, tarhoňa, salát z červeného zelí s křenem 1
Hlavní jídlo IV.: Kebab z mletého masa, hranolky, tzatziki 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7
Svačina: Karlovarský rohlík, ovocný mošt 1,
Večeře: Vepřová panenka na barevném pepři, op. brambor, zeleninová přízdoba, čaj 1 II. Ořechový hřeben 1, 8