Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 7.3.2022 - 11.3.2022

07. Bře Pondělí

Snídaně: Pom. z tuňáka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Bystřická směs ( vepř. maso, hrášek, kapie, žampiony, salám), dušená rýže, salát z červené řepy s křenem 1 1
Hlavní jídlo II.: Sýrové bramboráčky, grilovaná zelenina 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Bystřická směs, tarhoňa, salát z červeného zelí s křenem 1
Hlavní jídlo IV.: Kebab z mletého masa, hranolky, tzatziki 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Karlovarský rohlík, ovocný mošt 1,

Večeře: Vepřová panenka na barevném pepři, op. brambor, zeleninová přízdoba, čaj 1 II. Ořechový hřeben 1, 8

08. Bře Úterý

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Z rybího filé 1, 4, 9
Hlavní jídlo I.: Krůtí steak v kari omáčce, vař. brambor, kompot 1, 7
Hlavní jídlo II.: Jogurtové knedlíčky s ovocným přelivem a zakysanou smetanou 1, 7
Hlavní jídlo III.: Krůtí steak v kari omáčce, kuskus, kompot 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Smažená vepřová játra, bramborový salát 1, 3, 7, 9
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Chléb, játrovka, čaj 1

Večeře: Nudle s mákem, cukrem a máslem, ovoce, čaj 1, 7 II. Loupák s párkem 1

09. Bře Středa

Snídaně: Tlačený koláč, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj , ovoce 1, 7

Polévka: Hrstková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Maďarské vepřové žebírko, barevné těstoviny, ovoce 1
Hlavní jídlo II.: Lazáně s brokolicí a sýrem, ovoce 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Dančí kýta na šípkové omáčce, opékané bramborové noky, ovoce 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Dalamánky, rama, uzený sýr 1, 7

Večeře: Šunkový salám v těstíčku, bramborová kaše, okurkový salát., čaj, II. Šátečky s nivou 1, 7

10. Bře Čtvrtek

Snídaně: Pom. liptovská, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda , čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s drobením 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Svíčková na smetaně, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9, 10
Hlavní jídlo II.: Rizoto se zeleninou, žampiony a sýrem 7
Hlavní jídlo IV.: Medailonky z panenky, šťouchaný brambor, pepřová omáčka 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Muffin, ovoce, čaj 1

Večeře: Čína z kuřecího masa, divoká rýže, čaj 1 II. Pizza šnek 1, 7

11. Bře Pátek

Snídaně: Obložený chléb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Z vaječné jíšky 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Čevabčiči, vař. brambor s máslem, okurkový salát 1, 3, 10
Hlavní jídlo II.: Pečené jelito, dušené kyselé zelí, vař. brambor 1
Hlavní jídlo IV.: Pečený losos, RATATOUILLE, rozpečená bageta, bylinkové máslo 1, 4, 7, 9
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.