Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 6.3.2023 - 10.3.2023

06. Bře Pondělí

Snídaně: Pom. z krabích tyčinek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Hrstková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Italský zbruf se sýrem, těstoviny 1, 7
Hlavní jídlo II.: Střapačky se zelím a slaninou 1
Hlavní jídlo IV.: Vepřové biftečky, vař. brambor, hořčičná omáčka 1, 7, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Mandlový rohlík, čaj 1, 7

Večeře: Kuřecí plátek na barevném pepři, vař. brambor, rajčatový salát , čaj 1 II. Chléb, tlačenka 1

07. Bře Úterý

Snídaně: Pom. vajíčková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 3, 7, 10

Polévka: Z rybího filé 1, 4, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí steak v BBQ omáčce, šťouchané brambory, salát coleslaw 1, 7
Hlavní jídlo II.: Zeleninové rizoto se sýrem, salát coleslaw 7
Hlavní jídlo IV.: Tagliatelle s bazalkovým pestem, grilovaná mozzarella 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Dalamánky, rama, rajče, čaj 1, 7

Večeře: Námořnické maso, dušená rýže, ov. šťáva 1, 3 II. Rohlík, van. puding 1, 7

08. Bře Středa

Snídaně: Pom. z nivy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, malcao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Drůbková s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Lovecký závitek, houskový knedlík 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Nudlový nákyp s tvarohem a čerstvým ovocem, 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Lovecký závitek, tarhoňa 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Vepřová krkovička na grilu, pečené brambory, peperonata
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Makový koláč, ov. mléko 1, 7

Večeře: Hrachová kaše, moravské uzené, okurek steril. chléb, čaj 1 II. Sezámek, tav. sýr 1, 7 , 11

09. Bře Čtvrtek

Snídaně: Kynutý ořechový hřeben, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový vrabec, dušený listový špenát, vař. brambor 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Bramborový guláš s uzeninou, kváskový chléb 1
Hlavní jídlo III.: Vepřový vrabec, dušený listový špenát, bramborový knedlík 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí stehenní závitek, bramborová kaše, jarní zelenina na másle 7, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Sýrový uzel, čaj 1, 7

Večeře: Sekaná pečeně, vař. brambor s máslem, okurkový salát , čaj 1, 3, 7 II. Koblihový banánek 1

10. Bře Pátek

Snídaně: Pom. salámová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Horácká houbová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Krůtí plátek na tymiánu, kari rýže, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo II.: Kapustové karbenátky, vař. brambor s máslem, míchaný kompot 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Pikantní vepřová směs, bramboráčky 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.