Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 9.3.2020 - 13.3.2020

09. Bře Pondělí

Snídaně: Pom z taveného sýru, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Krupicová s vejcem 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně po staročesku, vař. brambor, zelný salát s kukuřicí 1, 9
Hlavní jídlo II.: Švestkové knedlíky z bramborového těsta s mákem, cukrem a máslem 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí prso v bylinkovo- parmazánové krustě, zázvorová omáčka, dollar chips 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Dalamánky, ovoce, čaj 1,

Večeře: Těstovinový salát s kuřecím masem, zeleninou a olivami, čaj 1, 7 II. Malá pletýnka, ov. přesnídávka 1

10. Bře Úterý

Snídaně: Pom. masová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Cibulová a bramborem 1
Hlavní jídlo I.: Kuřecí závitek plněný sýrem a kapií, dušená rýže s quinou, ovocný salát 1, 7
Hlavní jídlo II.: Baby karotka dušená na másle, americké brambory 7
Hlavní jídlo III.: Kuřecí závitek plněný sýrem a kapií, kuskus, ovocný salát 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Konfitované kachní stehno, zelí z červené řepy, grilované horácké (bramborové) knedlíky 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Šlehaný tvaroh s cukrem a kakaem, loupáček, čaj 1, 7

Večeře: Přírodní vepřový plátek, šťouchaný brambor, mrkvový salát s jablky, čaj 1 II. Makový závin, ovoce 1

11. Bře Středa

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: **************************************************

12. Bře Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: **************************************************

13. Bře Pátek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: **************************************************

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.