Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 21.3.2022 - 25.3.2022

21. Bře Pondělí

Snídaně: Pom. česneková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj , zelenina 1, 7

Polévka: Kulajda 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně znojemská, jasmínová rýže, salát z pekingského zelí s kukuřicí 1
Hlavní jídlo II.: Plněný zelný list mletým masem a sójou, vař. brambor s máslem, salát z pekingského zelí s kukuřicí 1, 6, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřová pečeně znojemská, vař. brambor, salát z peking. zelí s kukuřicí 1
Hlavní jídlo IV.: Mozzarella ve slaninovém kabátku, grilovaná zelenina, bramborové rösti 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Chléb rama, ředkvičky, ov. šťáva 1, 7

Večeře: Pečené králičí stehno, vař. brambor, mrkvový salát s jablky, čaj II. Cornspitz, ovoce 1

22. Bře Úterý

Snídaně: Pom. salámová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino,čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s drobením 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo II.: Zeleninové lečo , vař. brambor 3
Hlavní jídlo III.: Hovězí maso vařené, rajská omáčka, těstoviny 1, 9
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí pánev THAI - WOK s čínskými nudlemi 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Nugátová kapsa, čaj 1,

Večeře: Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže, kompot, čaj 1, 7 II. Malá pletýnka, hermelínový salát 1, 7

23. Bře Středa

Snídaně: Koblihy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Zeleninová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Přírodní kuřecí steak, vař. brambor, máslový hrášek 1, 7
Hlavní jídlo II.: Dušená játra na cibulce, jasmínová rýže, okurkový salát 1
Hlavní jídlo IV.: Trhané hovězí maso, koprová omáčka, mačkaný brambor 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Sýrový uzel, čaj 1, 7

Večeře: Segedinský guláš, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Bábovka, ovoce 1

24. Bře Čtvrtek

Snídaně: Pom. z lučiny s bylinkami, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Ragú 1, 9,
Hlavní jídlo I.: Kynuté knedlíky s povidly, cukrem, mákem a máslem, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Guláš z hlívy ústřičné, kváskový chléb, ovoce 1
Hlavní jídlo IV.: CEASAR salát s kuřecím masem, krutonky a zastřeným vejcem 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Minipizza, čaj 1, 7

Večeře: Zapečené těstoviny s uzeninou, okurek steril. čaj 1, 3, 7, II. Rohlík, tavený sýr 1, 7

25. Bře Pátek

Snídaně: Op. slanina, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko , kakao, čaj, hořčice, kečup, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Dýňová s krutony 1, 7
Hlavní jídlo I.: Rybí filé pečené na másle, bramborová kaše, zelný salát s červenou řepou 4, 7
Hlavní jídlo II.: Gratinovaný květák s vepřovým masem, bramborová kaše, zelný salát s červenou řepou 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Domácí tagliatelle BOLOGNESSE, dezert pannacotta s karamelovou omáčkou 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.