Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 27.3.2023 - 31.3.2023

27. Bře Pondělí

Snídaně: Pom. tvarohová s mrkví, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Květáková 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Aljašská treska pečená na másle, bramborová kaše, míchaný salát 4, 7
Hlavní jídlo II.: Masový nákyp, bramborová kaše, míchaný salát 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Hovězí kostky na zelenině, bramborové pyré, míchaný salát 1, 7, 9
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Uzel se sýrem, ov. čaj 1, 7

Večeře: Kuřecí plátek v medové marinádě, dušená rýže, kompot, ov. šťáva 1 II. Nugátová kapsa 1

28. Bře Úterý

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, malcao, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Kmínová s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Mexický guláš, dušená rýže 1, 7
Hlavní jídlo II.: Smažené sojové plátky v kukuřičných lupíncích, vař. brambor s máslem, bylinkový dip 1, 3, 6, 7
Hlavní jídlo IV.: Valašská jehla, petrželkové brambory, hořčičná omáčka 7, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Kaiserka, rama, trvanlivý salám, čaj 1, 7

Večeře: Bramborové šišky s perníkem, cukrem a máslem, čaj, 1, 7 II. Rohlík, játrovka 1

29. Bře Středa

Snídaně: Honzovy buchty, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Hrstková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí plátek na barevném pepři, vař. brambor, teplá mexická zelenina 1, 7
Hlavní jídlo II.: Zapečené dřevorubecké fleky, okurek steril. 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Kuřecí plátek na barevném pepři, kuskus, teplá mexická zelenina 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Fish and chips, americký dip 1, 3, 4, 7,
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Chléb, vaječná omeleta, hořčice, kečup, čaj 1, 3, 7, 10

Večeře: Vepřové karé se sušenými rajčaty, tarhoňa, čaj 1, 12 II. Citronový řez, ovoce 1

30. Bře Čtvrtek

Snídaně: Pom. zeleninová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Kuřecí vývar s písmenky 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové kůsky po valašsku, houskový knedlík 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Fazolové lusky na slanině, sázená vejce, americké brambory 3, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřové kůsky po valašsku, špecle 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí prso SUPREME, bramborové noky, smetanovo - žampionová omáčka 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Makový rohlík , nutelka, čaj 1,

Večeře: Holandský řízek, vař. brambor, mrkvový salát s jablky, ov. mošt 1, 3, 7 II. Slaný loupák 1

31. Bře Pátek

Snídaně: Obložená cereální večka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Cibulová a bramborem 1, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Záhorácký závitek, vař. brambor 1
Hlavní jídlo II.: Jogurtové knedlíčky s ovocným přelivem a zakysanou smetanou 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Zvěřina na šípkové omáčce, vídeňský knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.