Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 25.3.2024 - 29.3.2024

25. Bře Pondělí

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Vločková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí maso v kapustě, vař. brambor 1
Hlavní jídlo II.: Jáhelník s jablky, cukrem , skořicí a máslem 1, 3, 7, 12
Hlavní jídlo IV.: Kachní prsní steak, kroupové ragú 1, 7, 9, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Mandlový rohlík, bílá káva 1, 7, 8

Večeře: Tortilla plněná kuřecím masem, zeleninou a dresingem 1, 7 II. Dalamánky, ovoce 1

26. Bře Úterý

Snídaně: Šunková pěna, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7, 10

Polévka: Z bílých fazolí 1
Hlavní jídlo I.: Kuřecí perkelt, jasmínová rýže, ovocný salát 1, 7
Hlavní jídlo II.: Salát HAWAJ, dýňová kostka, 1, 7
Hlavní jídlo III.: Kuřecí perkelt, kuskus, ovocný salát 1
Hlavní jídlo IV.: Svíčková na smetaně s brusinkami a šlehačkou, houskový knedlík 1, 3, 7, 9, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Škvarkový pagáček, čaj 1

Večeře: Vepřová panenka na grilu, op. brambor, zeleninová přízdoba, čaj 1 II. Rohlík, jogurt 1, 7

27. Bře Středa

Snídaně: Velikonoční mazanec, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj , ovoce 1, 7, 8

Polévka: Frankfurtská s bramborem 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažené rybí filé. bramborový salát , perník 1, 3, 4, 7, 9, 10
Hlavní jídlo II.: Plněný zelný list vepřovým masem, bramborová kaše, okurkový salát, perník 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Smažené rybí filé, vař. brambor s máslem, okurkový salát , perník 1, 3, 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

28. Bře Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s drobením 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Zvěřinový guláš, houskový knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

29. Bře Pátek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.