Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 4.4.2022 - 8.4.2022

04. Dub Pondělí

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Slepičí vývar s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Sojové kostky v mrkvi, vař. brambor 1, 6
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí roláda se špenátovou fáší, bramborové pyré, zeleninová přízdoba 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Mandlový pletenec, ovocné mléko 1, 7, 8

Večeře: Smažený karbenátek, staročeská lepenice, míchaný salát, čaj 1, 3, 7 II. Rohlík, termix 1, 7

05. Dub Úterý

Snídaně: Šunková pěna, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Fazolová 1,
Hlavní jídlo I.: Rizoto z vepřového masa se sýrem, okurek steril 7
Hlavní jídlo II.: Lívanečky s horkým lesním ovocem a šlehačkou 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Burger s hov. masem, karamelizovanou cibulkou a sýrem, hranolky 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Plundrová kapsa s nivou, čaj 1, 7

Večeře: Střapačky se zelím, čaj 1 II. Tlačený koláč, ovoce 1

06. Dub Středa

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažené rybí filé. bramborový salát 1, 3, 7, 9, 10
Hlavní jídlo II.: Bramborové gnocchi se špenátem a sýrem gran moravia 1, 7
Hlavní jídlo III.: Smažené rybí filé, vař. brambor s máslem, rajčatový salát 1, 3, 4, 7
Hlavní jídlo IV.: Pečená krkovice, dušené hlávkové zelí, bramborový knedlík 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Chléb, rama, trvanlivý salám, čaj 1, 7

Večeře: Perkelt z kuřecího masa, špecle, ov. mošt 1, 7 II. Sýrový uzel 1, 7

07. Dub Čtvrtek

Snídaně: Pom. vajíčková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 3, 7, 10

Polévka: Z hlávkového zelí 1, 7
Hlavní jídlo I.: Vepřové karé na slanině, barevné těstoviny, okurkový salát 1
Hlavní jídlo II.: Pařížský salát, banketky 1, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřové karé na slanině, vař. brambor, okurkový salát 1
Hlavní jídlo IV.: Domácí pizza se šunkou a žampiony 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Rrohlík, puding, mléko 1, 7

Večeře: Španělský ptáček, dušená rýže s quinou, kompot, čaj 1, 3 II. Malá pletýnka, fit tyčinka 1

08. Dub Pátek

Snídaně: Teplý párek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, hořčice, kečup, mléko, čaj , zelenina 1, 7, 10

Polévka: Surinamská 3, 9
Hlavní jídlo I.: Špíz z kuřecího masa, vař. brambor, hlávkový salát 1
Hlavní jídlo II.: Těstoviny zapečené s houbami a slaninou, hlávkový salát 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Zvěřinové ragú na houbách, žemlové knedlíčky 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.