Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 3.4.2023 - 7.4.2023

03. Dub Pondělí

Snídaně: Pom. rybí, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Bramborová skleněná 1, 9
Hlavní jídlo I.: Debrecínská vepřová pečeně, těstoviny, čaj 1, 7
Hlavní jídlo II.: Smažený sýr, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Debrecínská vepřová pečeně, bulgur, 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Pikantní vepřový bůček, listový špenát, bramborový knedlík 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Donut, ov. mléko 1, 7

Večeře: Retro kuřecí plátek ( kuřecí prsa, broskev, sýr), vař. brambor , míchaný salát, čaj 1, 7 II. Cereální loupák 1

04. Dub Úterý

Snídaně: Velikonoční mazanec. rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Vločková se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Valašské hnízdo, vař. brambor, salát z červeného zelí 1
Hlavní jídlo II.: Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a olivami 1, 4, 7
Hlavní jídlo IV.: Ragú z vepřové panenky, pečené brambory 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Anglický rohlík, čaj 1

Večeře: Rizoto z vepřového masa a sýrem, okurek steril. čaj 7 II. Minikoblížek, ov. moštík 1

05. Dub Středa

Snídaně: Sázená vejce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, malcao, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Fazolová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Pečené kuřecí stehno, jasmínová rýže, kompot , velikonoční perník 1
Hlavní jídlo II.: Švestkové knedlíky z bramborového těsta s mákem, cukrem a máslem, velikonoční perník 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

06. Dub Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Masové koule v rajčatové omáčce, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

07. Dub Pátek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.