Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 12.4.2021 - 16.4.2021

12. Dub Pondělí

Snídaně:

Polévka: Hrstková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový plátek na pórku, kuskus, salát z čínského zelí s paprikami 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

13. Dub Úterý

Snídaně:

Polévka: Krkonošská cibulačka 1
Hlavní jídlo I.: Rybí filé pečené na kmíně, bramborová kaše, mrkvový salát s ananasem 1, 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

14. Dub Středa

Snídaně:

Polévka: Kulajda 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Vídeňská roštěná, dušená rýže, okurkový salát 1,
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

15. Dub Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Z růžičkové kapusty 1
Hlavní jídlo I.: Masová směs se sýrem, špagety, 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

16. Dub Pátek

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.