Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 11.4.2022 - 15.4.2022

11. Dub Pondělí

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Kedlubnová 1, 7
Hlavní jídlo I.: Kuřecí steak v medové marinádě, divoká rýže, tzatziki 1, 7
Hlavní jídlo II.: Řecký salát s tuňákem 1, 4,
Hlavní jídlo IV.: Smažená krůtí jatýrka, teplý bramborový salát 1, 3, 7, 9
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Pizza kapsa, čaj 1, 7

Večeře: Plněná tortilla vepřovým masem a zeleninou, čaj 1, 7 II. Rohlík, přesnidávka 1

12. Dub Úterý

Snídaně: Ořechový hřeben, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva , čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Krupicová s vejcem 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Hrachová kaše s cibulkou, moravské uzené, okurek steril. , chléb, 1
Hlavní jídlo II.: Smažený sýr, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Katův šleh z panenky, variace brambor, zeleninová přízdoba 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Dalamánky, ovoce , čaj 1

Večeře: Rýžový nákyp s meruňkami, ov. mléko 3, 7, 12 II. Klobásník 1

13. Dub Středa

Snídaně: Pom. masová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko kakao, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Bramborová s cizrnou 1, 6, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová roláda, vař. brambor, kompot , ovoce 1
Hlavní jídlo II.: Bavorské vdolečky se šlehačkou, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřová roláda, kuskus, kompot 1
Hlavní jídlo IV.: Pečené kuřecí stehno na zelí, karlovarský knedlík, 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

14. Dub Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Segedinský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7

15. Dub Pátek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.