Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 15.4.2019 - 19.4.2019

15. Dub Pondělí

Snídaně: Sýr cihla, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Pol. česneková s opečeným chlebem 1, 3
Hlavní jídlo I.: Ďábelský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Loupáčky, kakao, 1, 7

Večeře: Pečené králičí stehno, duš. kyselé zelí, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Rohlík, paštika 1

16. Dub Úterý

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Slepičí vývar se strouháním, 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový závitek, kuskus, kompot 1, 3, 10
Hlavní jídlo II.: Špagety s bazalkovým pestem a sýrovou omáčkou 1, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřový závitek, vař. brambor, kompot 1, 3, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, rama, vař. vejce, ov šťáva 1, 3, 7

Večeře: Smažené rybí filé, bramborová kaše, zeleninová přízdoba, čaj 1, 3, 4, 7 II. Sladký rohlík, ov. přesnidávka 1,

17. Dub Středa

Snídaně: Velikonoční mazanec, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Frankfurtská s bramborem 1, 9
Hlavní jídlo I.: Přírodní kuřecí steak, vař. brambor, teplá zámecká zelenina 1
Hlavní jídlo II.: Pohanková kaše s kokosem a sušeným ovocem 1, 7, 12
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

18. Dub Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Hrachová 1
Hlavní jídlo I.: Vepřové rizoto se sýrem, okurek, steril 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

19. Dub Pátek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.