Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 17.4.2023 - 21.4.2023

17. Dub Pondělí

Snídaně: Pom. zeleninová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, malcao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Z vaječné jíšky 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Rybí filé v sýrové omeletě, bramborová kaše, hlávkový salát 3, 4, 7
Hlavní jídlo II.: Moravské uzené, křenová omáčka, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Medailonky za panenky s bylinkovou krustou, op. brambor, zeleninová přízdoba 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Velká pletýnka, čaj 1

Večeře: Vepřová roláda, dušená rýže, kompot, čaj 1 II. Rohlík, přesnidávka 1,

18. Dub Úterý

Snídaně: Mandlový pletenec, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, , cappuccino, čaj, ovoce, 1, 7, 8

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové kostky na kmíně, dušená rýže s quinou, mrkvový salát s ananasem 1
Hlavní jídlo II.: Špagety s bylinkovým pestem a sýrovým přelivem 1, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřové kostky na kmíně, kuskus, mrkvový salát s ananasem 1
Hlavní jídlo IV.: Jemné hráškové rizoto s kuřecím masem, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Sezamová bulka se šunkou, čaj 1, 7, 11

Večeře: Jogurtové knedlíčky s ovocným přelivem a šlehačkou čaj 1, 7 II. Škvarkový pagáček 1

19. Dub Středa

Snídaně: Pom. hermelínová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Ragú 1, 9,
Hlavní jídlo I.: Kynuté knedlíky s povidly, cukrem, perníkem a máslem, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Pečené jelito, dušené kyselé zelí, vař. brambor , ovoce 1
Hlavní jídlo IV.: Grilovaná krkovička v pikantní marinádě, bramborové duo, tatarská omáčka 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Režná placka, kakao, 1, 7

Večeře: Kuřecí nudličky s mexickou zeleninou, vař. brambor, ov. šťáva 1 II. Loupáček, ovocný moštík 1

20. Dub Čtvrtek

Snídaně: Pom. tuňáková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 4, 7

Polévka: Kuřecí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Luhačovický špaček, vař. brambor s máslem, moravský salát 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Květákový mozeček, vař. brambor s máslem, moravský salát 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Loupák, termix, ov. šťáva 1, 7

Večeře: Vepřová kýta na paprice, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Čokorohlík 1

21. Dub Pátek

Snídaně: Chléb ve vajíčku, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, čaj, hořčice, kečup, zelenina 1, 7, 9

Polévka: Z růžičkové kapusty 1, 9
Hlavní jídlo I.: Zapékané těstoviny s uzeninou , okurek steril 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Bramborový guláš s uzeninou, chléb 1
Hlavní jídlo IV.: Anglická játra na roštu, hranolky, ďábelská omáčka 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.