Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 26.4.2021 - 30.4.2021

26. Dub Pondělí

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Rajská s oves. vločkami 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový plátek na houbách, dušená rýže, míchaný salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Donut, ov. mléko 1, 7

Večeře: Hovězí guláš, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Rohlík, paštika 1

27. Dub Úterý

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Česneková s bramborem 3, 9
Hlavní jídlo I.: Maďarské zelí ( vepř. maso, kys. zelí, klobása, smetana), vař. brambor 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Chléb, rama, šunkový salám, čaj 1, 7

Večeře: Kantonská rýže, okurek steril., mošt 3, 7 II. Malá pletýnka, ov. přesnidávka 1

28. Dub Středa

Snídaně: Pom. rybí, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Svíčková na smetaně, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Minipizza, čaj 1, 7

Večeře: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot, čaj 1, 3, 7 II. Tlačený koláč 1,

29. Dub Čtvrtek

Snídaně: Míchaná vejce na cibulce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Brokolicová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí steak s omáčkou barbecue, opékaný brambor, zeleninová přízdoba1,
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Uzel se sýrem, čaj 1, 7

Večeře: Dřevorubecké zapékané fleky, zelný salát, čaj 1, 3, 7 II. Rohlík, jogurt 1, 7

30. Dub Pátek

Snídaně: Teplý párek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, hořčice, kečup, mléko, čaj , zelenina 1, 7, 10

Polévka: Surinamská 3, 9
Hlavní jídlo I.: Fazolový guláš s vepřovým masem, kváskový chléb, ovoce 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.