Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 29.4.2019 - 3.5.2019

29. Dub Pondělí

Snídaně: Pom. rybí, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 4, 7

Polévka: Cibulová a bramborem 1
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, vař. vejce, okurek steril., kváskový chléb, 1, 3
Hlavní jídlo II.: Gratinovaný květák s vepřovým masem, vař. brambor s máslem, okurek steril 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí stehno s jarní nádivkou, vař. brambor, zeleninová přízdoba 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Koblihy, ov. mléko 1

Večeře: Kuřecí roláda, vař. brambor, kompot, čaj 1 II. Klobásník, ovoce 1

30. Dub Úterý

Snídaně: Pom. z tav. sýru, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappucino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Drůbková s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Segedinský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Rýžový nákyp s meruňkami 3, 7, 9
Hlavní jídlo IV.: Plněné žebírko ( vejce, klobása, hrášek), vař. brambor, zel. přízdoba 1, 3
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Rohlík, jogurt 1, 7

Večeře: Bageta se šunkou 1, 7 II. Plundrový šáteček s nivou 1, 7

01. Kvě Středa

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

02. Kvě Čtvrtek

Snídaně: Makový závin, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Brokolicový krém 1, 7
Hlavní jídlo I.: Kuřecí plátek na rozmarýnu, dušená rýže, salát z čínského zelí s mrkví 1
Hlavní jídlo II.: Sojové nudličky FLAMENDR, vař. brambor, salát z čínského zelí s mrkví 1, 6,
Hlavní jídlo III.: Kuřecí plátek na rozmarýnu, vař. brambor, salát z čínského zelí s mrkví 1
Hlavní jídlo IV.: Uzbecký kotlet, opékaný brambor, zel. přízdoba 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, rama, rajče, čaj 1, 7

Večeře: Vepřový vrabec, dušený špenát, vař. brambor, čaj 1, 3, 7 II. Rohlík, puding 1, 7

03. Kvě Pátek

Snídaně: Pom. zeleninová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Rajská s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Holandský řízek se sýrem, vař. brambor, celerový salát s tatar. omáčkou 1, 3, 7, 9,
Hlavní jídlo II.: Houbová omáčka, vař. vejce, vař. brambor 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí steak s parmskou šunkou, hranolky, dip 7

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.