Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 6.5.2019 - 10.5.2019

06. Kvě Pondělí

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Kroupová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně po selsku, šťouchané brambory, hlávkový salát 1
Hlavní jídlo II.: Baby karotka dušená na másle, americké brambory 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí závitek s parmskou šunkou a suš. švestkou, hranolky, bylinkový dip 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Žitná placka, ov. mléko 1, 7

Večeře: Bololoňské špagety se sýrem, čaj II. Honzovy buchty, ovoce 1

07. Kvě Úterý

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Bramborová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čína z kuřecího masa, jasmínová rýže, kompot 1
Hlavní jídlo II.: Žemlovka s jablky 1, 3, 7, 12
Hlavní jídlo III.: Čína z kuřecího masa, vař. brambor, kompot 1
Hlavní jídlo IV.: Olomoucká pochoutka, vař. brambor, zel. přízdoba 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Plundrová kapsa s nivou, ov. šťáva 1, 7

Večeře: Bageta se salámem 1, 7 II. Cereální svačinka 1

08. Kvě Středa

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

09. Kvě Čtvrtek

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Rohlík, tavený sýr, čaj 1, 7

Večeře: Smažený kuřecí řízek, vař. brambor s máslem, kompot, ov. šťáva 1, 3, 7 II. Loupák s párkem 1

10. Kvě Pátek

Snídaně: Obložený chléb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Fazolová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Zapékané brambory s vepřovým masem, šlehačkou a sýrem, okurek steril 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.