Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 6.5.2024 - 10.5.2024

06. Kvě Pondělí

Snídaně: Pom. z lučiny s ořechy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko cappuccino , čaj, zelenina 1, 7, 8

Polévka: Drůbeží vývar se smaženým hráškem 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Šopský salát, dýňová kostka 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Plundrová kapsa s nivou, čaj 1, 7

Večeře: Rohlík, velká paštika, rajče , 1, 7 II. Makovka, ovoce 1

07. Kvě Úterý

Snídaně: Šunková pěna, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Krupicová s vejcem 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Čevabčiči, vař. brambor s máslem, okurkový salát 1, 3, 7, 10
Hlavní jídlo II.: Pikantní sojové nudličky se zeleninou, kuskus , okurkový salát 1, 6
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

08. Kvě Středa

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

09. Kvě Čtvrtek

Snídaně: Koblihy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, vitakáva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Sekyrková 9
Hlavní jídlo I.: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže s quinou, ovocný salát 1
Hlavní jídlo II.: Vajíčkový salát, grahamový rohlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Klobásník, čaj 1

Večeře: Šunková bageta, 1, 3 II. Anglický rohlík 1, 7

10. Kvě Pátek

Snídaně: Op. slanina, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko , bílá káva, čaj, hořčice , kečup, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Smažený květák, vař. brambor, tatarská omáčka, ovoce 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.