Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 27.5.2019 - 31.5.2019

27. Kvě Pondělí

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, ov. mošt, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Fazolový guláš s vepřovým masem, kváskový chléb, ovoce 1
Hlavní jídlo II.: Lahůdkový sýrový salát se šunkou, dalamánky, ovoce 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí rarášci, opékané brambory, dresing 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Listové šátečky, čaj 1

Večeře: Kuřecí nudličky se zámec. zeleninou, kuskus, ov. šťáva 1 II. Karlovarský rohlík, poch. salát 1, 7

28. Kvě Úterý

Snídaně: Sýr cihla, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, čaj, kakao, ovoce 1, 7

Polévka: Dýňová se zakys. smetanou 1, 7
Hlavní jídlo I.: Valašské hnízdo, vař. brambor, okurkový salát 1
Hlavní jídlo II.: Zeleninové lečo, vař. brambor 3
Hlavní jídlo III.: Valašské hnízdo, tarhoňa, okurkový salát 1
Hlavní jídlo IV.: Medailonky z vepř. panenky, bramborové duo, zeleninová přízdoba
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Velká pletýnka, ov. mléko 1, 7

Večeře: Znojemská vepřová pečeně, jasmínová rýže, čaj 1 II. Makovka, ov. přesnidávka 1

29. Kvě Středa

Snídaně: Loupáčky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Z rybího filé 1, 4, 9
Hlavní jídlo I.: Pečené kuřecí stehno a lá bažant, dušená rýže, kompot 1
Hlavní jídlo II.: Palačinky se špenátem a sýrem 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Pečené kuřecí stehno a lá bažant, špecle, kompot 1
Hlavní jídlo IV.: Plněné žampiony šunkou a sýrem, staročeská lepenice, zel. přízdoba 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko 1, 7

Svačina: Chléb, rama, vař, vejce, čaj 1, 3, 7

Večeře: Šunkový salám v těstíčku, vař. brambor, hl. salát, ov. šťáva 1, 3, 7 II. Rohlík, tav. sýr 1, 7

30. Kvě Čtvrtek

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko,cappuccino, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Vločková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Sekaná pečeně, dušené kyselé zelí, vař. brambor 1, 3
Hlavní jídlo II.: Bramborové šišky s opeč. strouhankou, cukrem a máslem 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Zvěřinový guláš, kváskový chléb 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko 1, 7

Svačina: Croissant se slaninou, čaj 1

Večeře: Vepřová kýta na smetaně, karlovarský knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Skořicový šnek, ovoce 1

31. Kvě Pátek

Snídaně: Vař. párek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, hořčice, kečup, čaj 1, 7, 10

Polévka: Česneková s bramborem 3, 9
Hlavní jídlo I.: Zapékané těstoviny s uzeninou , okurek steril 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Smažený květák, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuře pod peřinkou, bramborová kaše, zeleninová přízdoba 7 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.