Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 15.6.2020 - 19.6.2020

15. Čvn Pondělí

Snídaně:

Polévka: Kapustová 1
Hlavní jídlo I.: Smažená treska, vař. brambor s máslem, mrkvový salát s jablky 1, 3, 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

16. Čvn Úterý

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s rýží a hráškem 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva,

17. Čvn Středa

Snídaně:

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Zapékané těstoviny s uzeninou , okurek steril. 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

18. Čvn Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Krupicová s vejcem 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Marinovaný kuřecí steak , dušená rýže, salát coleslaw 1, 7
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva,

19. Čvn Pátek

Snídaně:

Polévka: Zeleninová s drožďovými knedlíčky 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Sekaná pečeně, bramborová kaše, salát z červené řepy 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Ovocný mošt

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.