Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 22.6.2020 - 26.6.2020

22. Čvn Pondělí

Snídaně:

Polévka: Z vaječné jíšky 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové kostky na kmíně, těstoviny penne, salát z čínského zelí 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

23. Čvn Úterý

Snídaně:

Polévka: Bramborová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vídeňská roštěná, bulgur, kompot 1
Nápoj/dezert: Ovocný mošt

24. Čvn Středa

Snídaně:

Polévka: Rajská s oves. vločkami 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažený sýr, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

25. Čvn Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Slepičí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

26. Čvn Pátek

Snídaně:

Polévka: Z hlávkového zelí 1
Hlavní jídlo I.: Přírodní kuřecí plátek, bramborové duo, zel. přízdoba 1
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.