Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 28.6.2021 - 2.7.2021

28. Čvn Pondělí

Snídaně: Pom. rybí, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí kostky na houbách, dušená rýže, kompot 1
Hlavní jídlo II.: Nudlový nákyp s tvarohem a ovocem, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Makovka, ov. mléko 1, 7

Večeře: Bramborový placek plněný kuřecím masem a zeleninou, čaj 1, 3, 7, II. Grahamový rohlík, paštika 1

29. Čvn Úterý

Snídaně: Koblihy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Kuřecí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Plněná vepřová kapsa, op. brambor, zeleninová přízdoba 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Pletýnka, čaj 1

Večeře: Vepřový vrabec, dušené nové zelí, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Dýňová kostka, ov. mošt 1,

30. Čvn Středa

Snídaně: Míchaná vejce na cibulce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Zeleninová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Špagety s masovou směsí a sýrem, 1, 7
Nápoj/dezert: Ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.