Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 13.7.2020 - 17.7.2020

13. Čvc Pondělí

Snídaně:

Polévka: Květáková 1, 7
Hlavní jídlo I.: Špagety s masovou směsí a sýrem, 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

14. Čvc Úterý

Snídaně:

Polévka: Česneková s bramborem 3, 9
Hlavní jídlo I.: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže s kurkumou, kompot, 1
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva,

15. Čvc Středa

Snídaně:

Polévka: Kuřecí vývar s drobením 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, duš. kyselé zelí, 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

16. Čvc Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Zeleninová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Marinovaný kuřecí plátek, rozmarýnové brambory, salát z čínského zelí 1,
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

17. Čvc Pátek

Snídaně:

Polévka: Čočková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Žemlovka s tvarohem a jablky 1, 3, 7, 12
Nápoj/dezert: Mléčný nápoj, džus 7

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.