Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 18.1.2021 - 22.1.2021

18. Led Pondělí

Snídaně:

Polévka: Květáková 1, 7
Hlavní jídlo I.: Špagety s masovou směsí a sýrem, ovoce 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

19. Led Úterý

Snídaně:

Polévka: Fazolová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí steak v pikantní marinádě, dušená rýže, kompot 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

20. Led Středa

Snídaně:

Polévka: Jáhlová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové kůsky po valašsku, bramborové špecle 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

21. Led Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar se strouháním 1, 9
Hlavní jídlo I.: Svíčková na smetaně, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

22. Led Pátek

Snídaně:

Polévka: Zeleninová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Rybí filé v sýrové omeletě, vař. brambor s máslem, salát z čínského zelí s kukuřicí 3, 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.