Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 16.1.2023 - 20.1.2023

16. Led Pondělí

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Pohanková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, vař. vejce, okurek steril., chléb, 1, 3
Hlavní jídlo II.: Gratinovaný květák s vepřovým masem, vař. brambor s máslem, okurek steril. 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Tortilla plněná kuřecím masem, zeleninou a bylinkový dipem 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Klobásník, čaj 1

Večeře: Mexický guláš, hrášková rýže, čaj 1, 7 II. Muffin, ovoce 1

17. Led Úterý

Snídaně: Koblihy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Dýňová s krutony 1, 7
Hlavní jídlo I.: Valašské hnízdo, vař. brambor, míchaný salát 1
Hlavní jídlo II.: Rybí karbenátek se sýrem, vař. brambor, míchaný salát 1, 3, 4, 7
Hlavní jídlo IV.: Vepřová játra na roštu, opékaný brambor, dijonský dresing 1, 7, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Chléb, rama, kedlubny, čaj 1, 7

Večeře: Vepřový vrabec , dušené kyselé zelí, bramborový knedlík, čaj II. Škvarkový pagáček 1

18. Led Středa

Snídaně: Pom. liptovská, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Zeleninová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové kostky na houbách, dušená rýže s kurkumou, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo II.: Jáhelník s jablky, cukrem a máslem 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřové kostky na houbách, bulgur, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo IV.: Lasagne BOLONESSE s parmazánem 1, 7,
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko , 7

Svačina: Ovocný koláček, mléko 1, 7

Večeře: Zapečené těstoviny s uzeným masem, dunajská čalamáda. čaj 1, 3, 7, II. Bramborový croissant 1

19. Led Čtvrtek

Snídaně: Pom. salámová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj , zelenina 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s drobením 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo II.: Fazolové lusky na slanině, sázená vejce, vař. brambor, 3,
Hlavní jídlo III.: Hovězí maso vařené, rajská omáčka, těstoviny 1, 9
Hlavní jídlo IV.: Pečené kuřecí stehno na zelenině, domácí špecle 1, 3
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Karlovarský rohlík, čaj 1

Večeře: Plněný bramborový placek kuřecím masem a zeleninou, čaj 1, 3, 7 II. Sýrový uzel 1, 7

20. Led Pátek

Snídaně: Obložený chléb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, bílá káva, mléko, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Z růžičkové kapusty 1,7
Hlavní jídlo I.: Kuřecí roláda, vař. brambor, tzatziki 1, 7
Hlavní jídlo II.: Halušky se slaninou a brynzou, 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Dančí kýta na šípkové omáčce, vídeňský knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.