Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 10.8.2020 - 14.8.2020

10. Srp Pondělí

Snídaně:

Polévka: Jáhlová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Rybí filé zapečené se zeleninou, vař. brambor s máslem, salát z čínského zelí s ananasem 3, 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

11. Srp Úterý

Snídaně:

Polévka: Čočková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový plátek na houbách, dušená rýže, okurkový salát 1
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva,

12. Srp Středa

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s fritát. nudlemi 1, 9
Hlavní jídlo I.: Lovecký závitek (vepř. maso, slanina, vejce, salám, okurek, smetana), houskový knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva

13. Srp Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Z hlávkového zelí 1, 7
Hlavní jídlo I.: Smažený sýr, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva,

14. Srp Pátek

Snídaně:

Polévka: Bramborová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Maminčino kuře ( kuř. stehno, žampiony, v. játra, těstoviny ), kompot 1
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.