Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 19.8.2019 - 23.8.2019

19. Srp Pondělí

Snídaně: Sýr cihla, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Kapustová 1
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně po selsku, šťouchané brambory, okurkový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

20. Srp Úterý

Snídaně: Vař. párek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kečup, hořčice, čaj, hor. čokoláda 1, 7, 10

Polévka: Čočková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí steak v medové marinádě, kari rýže, mrkvový salát s jablky 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

21. Srp Středa

Snídaně: Míchaná vejce na cibulce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Bramborová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Zapékané těstoviny s uzeninou , okurek steril 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

22. Srp Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Svíčková na smetaně, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

23. Srp Pátek

Snídaně:

Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažený kuřecí řízek, vař. brambor s máslem, míchaný salát 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.