Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 24.8.2020 - 28.8.2020

24. Srp Pondělí

Snídaně:

Polévka: Kedlubnová 1, 7
Hlavní jídlo I.: Mexický guláš, dušená hrášková rýže 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

25. Srp Úterý

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s drobením 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva

26. Srp Středa

Snídaně:

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažený květák, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva

27. Srp Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Kroupová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí nudličky s rajčaty a kukuřicí, špecle, kompot 1
Nápoj/dezert: Ovocný mošt

28. Srp Pátek

Snídaně:

Polévka: Zeleninová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Luhačovický špaček, šťouchaný brambor, salát z čínského zelí s mrkví 1, 3,
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.