Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 26.8.2024 - 30.8.2024

26. Srp Pondělí

Snídaně:

Polévka: Kroupová 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva

27. Srp Úterý

Snídaně:

Polévka: Čočková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí plátek na barevném pepři, vař. brambor, rajčatový salát 1
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva

28. Srp Středa

Snídaně:

Polévka: Bramborová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Rizoto z vepřového masa se sýrem, okurek steril 7
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva

29. Srp Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Z hlávkového zelí 1, 7
Hlavní jídlo I.: Vepřový závitek, vař. brambor, okurkový salát 1, 3
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva

30. Srp Pátek

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Maminčino kuře, těstoviny, salát z pekingského zelí, 1
Nápoj/dezert: Ovocná šťáva

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.