Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 13.9.2021 - 17.9.2021

13. Zář Pondělí

Snídaně: Pom. rybí, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Jáhlová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, sázená vejce, okurek steril., chléb, 1, 3
Hlavní jídlo II.: Smažené žampiony, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Zbojnická krkovička, šťouchaný brambor, zeleninová přízdoba 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko , 7

Svačina: Puding s ovocem, makovka. čaj, 1, 7

Večeře: Vepřové kostky na kmíně, rozmarýnové brambory, salát z čínského zelí s mrkví , čaj 1 II. Velká pletýnka, oplatek 1

14. Zář Úterý

Snídaně: Pom. masová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Hrstková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí steak v medové marinádě, vař. brambor, grilovaná zelenina 1
Hlavní jídlo II.: Florentinské špagety ( špagety, špenát, sýr Gran Moravia)1, 7
Hlavní jídlo IV.: Plněná tortila kuřecím masem , zeleninou, ďábelská omáčka 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Chléb, rama, trvanlivý salám, čaj 1, 7

Večeře: Svíčková na smetaně, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7, 9, 10 II. Rohlík, ovocné mléko 1, 7

15. Zář Středa

Snídaně: Pom. zeleninová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Brokolicová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Azu po tatarsku, dušená rýže , ovoce 1
Hlavní jídlo II.: Žemlovka s tvarohem a jablky, ovoce 1, 3, 7, 12
Hlavní jídlo III.: Azu po tatarsku, vař. brambor, ovoce 1
Hlavní jídlo IV.: Pečený pstruh na másle, vař. brambor, zeleninová přízdoba , ovoce 1, 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Karlovarský rohlík, ovocný mošt 1,

Večeře: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot, čaj 1, 3, 7 II. Loupáček, ovoce 1

16. Zář Čtvrtek

Snídaně: Hřeben s makovou náplní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Kmínová s vejcem 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Pečený králičí hřbet, dušené kyselé zelí, vař. brambor 1
Hlavní jídlo II.: Zapékané brambory s nivou a mandlemi, zeleninová přízdoba 3, 7, 8
Hlavní jídlo IV.: Salát CEASAR, ( Římský salát, kuřecí maso, dresing, ančovičky ) , opeč. bageta1, 4
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Muffin, ovoce, čaj

Večeře: Námořnické maso, špecle, čaj 1, 3, II. Škvarkový pagáček 1

17. Zář Pátek

Snídaně: Chléb, strouhaný sýr cihla, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Cibulová a bramborem 1
Hlavní jídlo I.: Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo II.: Pařížský salát, dýňová kostka 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Smažený hermelín, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7,
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.