Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 16.9.2019 - 20.9.2019

16. Zář Pondělí

Snídaně: Pom. rybí, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Cibulová a bramborem 1
Hlavní jídlo I.: Srbské žebírko, tarhoňa 1
Hlavní jídlo II.: Houbové ragú, těstoviny penne 1, 7
Hlavní jídlo III.: Srbské žebírko, dušená rýže 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko , 7

Svačina: Cereální šáteček s nivou, čaj 1, 7

Večeře: Šunkový salám v těstíčku, vař. brambor , mrkvový salát s jablky, čaj 1, 3, 7 II. Skořicový šnek, ovoce 1

17. Zář Úterý

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Z bílých fazolí 1
Hlavní jídlo I.: Kuřecí steak, teplá zámecká zelenina, vař. brambor 1
Hlavní jídlo II.: Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem, ovoce 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Croissant, ovoce čaj 1

Večeře: Kantonská rýže, okurek steril., mošt 3 II. Klobásník 1

18. Zář Středa

Snídaně: Vánočka, nutella, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Jáhlová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Zbojnický skřivan, ( hov. plátek, slanina, česnek, klobása), zeleninová rýže, okurkový salát 1
Hlavní jídlo II.: Jemný sýrový salát, banketky 1, 7
Hlavní jídlo III.: Zbojnický skřivan, vař. brambor, okurkový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Malá pletýnka, játrovka, čaj 1

Večeře: Bramborový guláš, kváskový chléb, 1 II. Rohlík, termix 1, 7

19. Zář Čtvrtek

Snídaně: Šunková pěna, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Kmínová s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Zapékané těstoviny s uz. masem, okurek steril 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Květákový mozeček, vař. brambor s máslem, okurek steril. 3
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko , 7

Svačina: Loupáček, ovoce, čaj 1

Večeře: Svíčková na smetaně, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7, 9 II. Karlovarský rohlík, tav. sýr, 1, 7

20. Zář Pátek

Snídaně: Pom. vajíčková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 3, 7, 10

Polévka: Z hlávkového zelí 1, 7
Hlavní jídlo I.: Holandský řízek se sýrem, vař. brambor s máslem, míchaný salát 1, 3, 7, 9,
Hlavní jídlo II.: Pikantní sojové nudličky, dušená rýže, míchaný salát 1, 6
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.