Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 14.9.2020 - 18.9.2020

14. Zář Pondělí

Snídaně: Pom. zeleninová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Rajská s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí steak, teplá zámecká zelenina, vař. brambor 1
Hlavní jídlo II.: Sojové nudličky FLAMENDR, kuskus 1, 6
Hlavní jídlo III.: Kuřecí steak, teplá zámecká zelenina, kuskus 1
Hlavní jídlo IV.: Vepřová panenka na grilu, italské hráškové rizoto 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Sezamová bulka, rama, čaj 1, 7, 11

Večeře: Pečená vepř. krkovice na celeru, tarhoňa, zelný salát, čaj 1, 9 II. Donut, ovoce 1

15. Zář Úterý

Snídaně: Lososová pěna, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, čaj, kakao, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Horácká houbová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Italský zbruf se sýrem, těstoviny 1, 7
Hlavní jídlo II.: Květákový nákyp, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Hermelín smažený v mandlovém těstíčku s brusinkami, hranolky, dip 1, 3, 7, 8
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Makovka, ov. mléko 1, 7

Večeře: Vepřový vrabec, duš. špenát, bramborový knedlík 1, 3, 7 čaj II. Raženka, pochout. salát , 1, 7

16. Zář Středa

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Boršč 1, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Kynuté knedlíky s povidly, cukrem, mákem a máslem, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Staročeská sekanina. vař. brambor s máslem, okurek steril. , ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí pánev na kari, jasmínová rýže 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Chléb ve vajíčku, kečup, hořčice, čaj 1, 3, 10

Večeře: Kuřecí plátek zapečený s broskví a sýrem, op. brambory, tatarská omáčka, čaj 1, 7 II. Rohlík, přesnidávka 1

17. Zář Čtvrtek

Snídaně: Vánočka, nutella, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Fazolová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Krůtí roláda se zvěřinovou nádivkou, dušená rýže s quinou, rajčatový salát, ov. mošt 1
Hlavní jídlo II.: Palačinky se špenátem 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Krůtí roláda se zvěřinovou nádivkou, vař. brambor, rajčatový salát 1
Hlavní jídlo IV.: Zbojnická krkovička, šťouchaný brambor, zeleninová přízdoba 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Dalamánky, tav. sýr, čaj 1, 7

Večeře: Uherský guláš, kváskový chléb 1 II. Bulka se salámem a zeleninou 1, 7

18. Zář Pátek

Snídaně: Vař. párek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, hořčice, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Kuřecí vývar s frit. nudlemi 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažené rybí filé. bramborový salát 1, 3, 7, 9, 10
Hlavní jídlo II.: Halušky se slaninou a brynzou, 1, 7
Hlavní jídlo III.: Smažené rybí filé, vař. brambor s máslem, kompot 1, 3, 4, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí rarášci, vař. brambor, zeleninová přízdoba 1, 3, 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.