Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 23.9.2019 - 27.9.2019

23. Zář Pondělí

Snídaně: Pom. z taveného sýru, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Bramborová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, vař. vejce, okurek steril., kváskový chléb, 1, 3
Hlavní jídlo II.: Lazaně s vepřovým masem 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Dalamánky, masová pom. čaj 1, 10

Večeře: Kuřecí plátek na zázvoru, kari rýže, salát z hl. zelí, čaj 1 II. Skořicový šnek, ovoce 1,

24. Zář Úterý

Snídaně: Makový závin, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová kýta na paprice, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Vločková kaše se sušeným ovocem a kokosem 1, 7, 8, 12
Hlavní jídlo III.: Vepřová kýta na paprice, těstoviny 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, rama, rajče, čaj 1, 7

Večeře: Vepřový řízek ONDRÁŠ, bramborová kaše, kompot, čaj 1, 3, 7 II. Pizzový koláček 1, 7

25. Zář Středa

Snídaně: Pom. liptovská, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappucino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Z rybího filé 1, 4, 9
Hlavní jídlo I.: Bystřická směs ( hov. maso, hrášek, kapie, žampiony, salám), vař. brambor, salát z čínského zelí 1
Hlavní jídlo II.: Sojové kostky v baby karotce, vař. brambor 6, 7
Hlavní jídlo III.: Bystřická směs, tarhoňa, salát z čínského zelí 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Čokorohlík, ov. mléko 1, 7

Večeře: Dřevorubecké zapékané fleky, okurek steril, čaj 1, 3, 7 II. Dýňový suk, ovoce 1

26. Zář Čtvrtek

Snídaně: Míchaná vejce na cibulce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Gulášová 1
Hlavní jídlo I.: Švestkový koláč s posypkou, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Gratinovaný květák s vepřovým masem, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko , 7

Svačina: Puding s ovocem, banketky, čaj 1, 7

Večeře: Hov. maso vařené, koprová omáčka, vař. brambor, čaj 1, 7 II. Bulka se sýrem a zeleninou 1, 7

27. Zář Pátek

Snídaně: Obložený chléb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, hor. čokoláda, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Hrstková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové kostky na kmíně, dušená rýže s quinou, rajčatový salát 1
Hlavní jídlo II.: Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a olivami 1, 4, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřové kostky na kmíně, špecle, rajčatový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.