Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 27.9.2021 - 1.10.2021

27. Zář Pondělí

Snídaně:

Polévka: Krupicová s vejcem 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Segedinský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

28. Zář Úterý

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

29. Zář Středa

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Sekyrková 9
Hlavní jídlo I.: Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže s quinou, okurkový salát 1
Hlavní jídlo II.: Koprová omáčka, vař. vejce, vař. brambor 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Přírodní kuřecí plátek, bulgur, okurkový salát 1
Hlavní jídlo IV.: Nudličky z krůtích jatýrek se zeleninou, jasmínová rýže, okurkový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Švestkový koláč, ov. mléko 1, 7

Večeře: Mletý řízek s nivou, bramborová kaše, mrkvový salát s ananasem, čaj 1, 3, 7 II. Pizza šnek 1, 7

30. Zář Čtvrtek

Snídaně: Koblihy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Kuřecí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hrachová kaše s cibulkou, moravské uzené, okurek steril. kváskový chléb, ovoce 1
Hlavní jídlo II.: Gratinovaný květák s vepřovým masem, vař. brambor s máslem, okurek steril. ovoce 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Grilovaný kuřecí steak s bylinkovým máslem, op. brambor, zeleninová přízdoba 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Grahamový rohlík, salámová pom. čaj 1, 7

Večeře: Vepřový guláš, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Vánočka, ovoce 1

01. Říj Pátek

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Dýňová s krutony 1, 7
Hlavní jídlo I.: Vepřová panenka na barevném pepři, vař. brambor, šopský salát 1, 7
Hlavní jídlo II.: Palačinky s džemem a šlehačkou, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Konfitovaný králičí hřbet se smetanovou omáčkou, karlovarský knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.