Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 25.9.2023 - 29.9.2023

25. Zář Pondělí

Snídaně: Pom. liptovská, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Segedinský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Houbové ragú, špecle 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Salát CEASAR s kuřecím masem a krutonky 1, 7, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Loupáčky, ov. mošt 1, 7

Večeře: Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot, 1, 3, 4, 7 II. Minipizza 1, 7

26. Zář Úterý

Snídaně: Koblihy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Dýňová s krutony 1, 7
Hlavní jídlo I.: Valašské hnízdo, vař. brambor, okurkový salát 1
Hlavní jídlo II.: Kovbojská pánev ( uzenina, rajský protlak, fazole, kapie), vícezrnné pečivo1, 11
Hlavní jídlo IV.: BBQ kuřecí paličky, zeleninový kuskus 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, rama, ředkvičky, čaj 1, 7

Večeře: Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, ov. šťáva 1, 7 II. Makový hřeben 1

27. Zář Středa

Snídaně: Pom. rybí, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Kedlubnová s bramborem 1, 7
Hlavní jídlo I.: Krůtí roláda, basmati rýže, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo II.: Jáhelník s jablky, cukrem , skořicí a máslem 1, 3, 7, 12
Hlavní jídlo III.: Krůtí roláda, vař. brambor, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo IV.: Hovězí burger, 1/2 hranolky 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

28. Zář Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

29. Zář Pátek

Snídaně:

Polévka: Čočková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Sekaný řízek s nivou, vař. brambor, salát z hl. zelí s červenou řepou 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.