Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 25.1.2021 - 29.1.2021

25. Led Pondělí

Snídaně:

Polévka: Sekyrková 9
Hlavní jídlo I.: Srbské žebírko, těstoviny, fit tyčinka 1,
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

26. Led Úterý

Snídaně:

Polévka: Vločková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažený karbenátek, vař. brambor, míchaný salát 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

27. Led Středa

Snídaně:

Polévka: Kapustová 1
Hlavní jídlo I.: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže s quinou, kompot, 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

28. Led Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Slepičí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Segedinský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

29. Led Pátek

Snídaně:

Polévka: Kroupová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Přírodní krůtí plátek, vař. brambor, teplá zámecká zelenina 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.