Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 30.9.2019 - 4.10.2019

30. Zář Pondělí

Snídaně: Pom. tvarohová s vejci, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Hrachová 1
Hlavní jídlo I.: Špagety s masovou směsí a sýrem, ovoce 1, 7
Hlavní jídlo II.: Buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Pletýnka, ov. mléko 1, 7

Večeře: Zapečené rybí filé se zeleninou, bramborová kaše, kompot, čaj 1, 3, 4, 7 II.Loupák s párkem 1

01. Říj Úterý

Snídaně: Strouhaný sýr, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Česneková s bramborem 3, 9
Hlavní jídlo I.: Lovecký závitek (vepř. maso, slanina, vejce, salám, okurek, smetana), jasmínová rýže 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Grilovaná zelenina, bramborové rösti 7
Hlavní jídlo III.: Lovecký závitek, houskový knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Honzovy buchty, ovoce, čaj 1, 7

Večeře: Pizza se šunkou, sýrem a olivami, mošt 1, 3, 7 II. Rohlík, pochout. salát 1, 7

02. Říj Středa

Snídaně: Koblihy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Frankfurtská 1
Hlavní jídlo I.: Vepřová panenka se slaninovém kabátku, op. brambor, bylinkový dip, velká zelen. obloha1, 7
Hlavní jídlo II.: Zapékané brambory s nivou a mandlemi, velká zeleninová obloha 3, 7, 8
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, tlačenka, cibule, ocet, čaj 1

Večeře: Čína z kuřecího masa, kari rýže, mošt 1 II. Karlovarský rohlík, játrovka 1

03. Říj Čtvrtek

Snídaně: Pom. z tuňáka. rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko , bílá káva, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinovou rýží 1, 9
Hlavní jídlo I.: Pečené králičí stehno, dušené kyselé zelí, bramborový knedlík, 1
Hlavní jídlo II.: Houbový kuba, okurek steril 1
Hlavní jídlo III.: Pečené králičí stehno, dušené kyselé zelí, vař. brambor 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Rohlík, máslo, trvanlivý salám, čaj 1, 7

Večeře: Roštěná na slanině, tarhoňa, ovocný salát, čaj 1 II.Mramorová bábovka 1

04. Říj Pátek

Snídaně: Ovocný jogurt se sušenými jahodami, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Surinamská 3, 9
Hlavní jídlo I.: Čevabčiči, vař. brambor, zeleninová přízdoba, ovoce 1, 3, 10
Hlavní jídlo II.: Brokolicové krokety v sezam. těstíčku, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdob, ovoce 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.