Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 28.9.2020 - 2.10.2020

28. Zář Pondělí

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

29. Zář Úterý

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, sázená vejce, okurek steril., kváskový chléb, 1, 3
Hlavní jídlo IV.: FISH and CHIPS, citronový dip 1, 3, 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Pizza kapsa, čaj 1, 7

Večeře: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, kompot, čaj 1 II. Rohlík, jogurt 1, 7

30. Zář Středa

Snídaně: Pom. vajíčková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 3, 7, 10

Polévka: Kmínová s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Čína z kuřecího masa, dušená rýže, 1
Hlavní jídlo III.: Čína z kuřecího masa, vař. brambor 1
Hlavní jídlo IV.: Vepř. žebra v BBQ omáčce, salát coleslaw, rozpečený chléb 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Chléb, salámová pom. čaj 1, 7

Večeře: Nudlový nákyp s tvarohem a ovocem, čaj 1, 3, 7 II. Uzel se sýrem 1, 7

01. Říj Čtvrtek

Snídaně: Šlehaná niva, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Kapustová 1
Hlavní jídlo I.: Přírodní hovězí pečeně, barevné těstoviny, salát z čínského zelí 1
Hlavní jídlo III.: Přírodní hovězí pečeně, kuskus, salát z čínského zelí 1
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí špíz TANDORI, ( kuřecí prsa, jogurt, bylinky) , zeleninový kuskus 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Croissant, ovocné mléko 1, 7

Večeře: Čevabčiči, vař. brambor, okurkový salát, čaj 1, 3, 10 II. Škvarkový pagáček, ovoce 1

02. Říj Pátek

Snídaně: Bulka se šunkou a zeleninou, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Ragú 1, 9,
Hlavní jídlo I.: Kuřecí řízek ONDRÁŠ, vař. brambor, ovocný salát 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Dančí kýta na zelenině, šťouchaný brambor 1, 9
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.