Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 4.10.2021 - 8.10.2021

04. Říj Pondělí

Snídaně: Pom. masová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko , horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Frankfurtská s bramborem 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí kostky na slanině, těstoviny, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo II.: Baby karotka dušená na másle, bramborové rösti 7
Hlavní jídlo III.: Hovězí kostky na slanině, vař. brambor, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo IV.: Indické krůtí nudličky na kari, jasmínová rýže 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Nugátová kapsa, ovocné mléko 1, 7

Večeře: Kuřecí ragú, bramborové špecle, čaj 1 II. Karlovarský rohlík, ovoce 1

05. Říj Úterý

Snídaně: Pom. liptovská, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Z rybího filé 1, 4, 9
Hlavní jídlo I.: Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, rajčatový salát 1, 3, 7, 9,
Hlavní jídlo II.: Pikantní sojové nudličky, kuskus, rajčatový salát 1, 6
Hlavní jídlo IV.: Dančí kýta na smetaně, karlovarský knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko , 7

Svačina: Bramborový croissant, čaj 1

Večeře: Buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce, čaj 1, 3, 7 II. Klobásník 1

06. Říj Středa

Snídaně: Tlačený koláč, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj , ovoce 1, 7

Polévka: Slepičí vývar s fritátovými nudlemi 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuře na paprice, houskový knedlík, 1, 3. 7
Hlavní jídlo II.: Mix salátů s kozím sýrem a česnekovým dipem, pečivo 1, 7
Hlavní jídlo III.: Kuře na paprice, těstoviny 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Pikantní vepřový bok, grilované brambory s fazolovými lusky 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Chléb, sýrová pom. čaj 1, 7

Večeře: Španělský ptáček, dušená rýže, hlávkový salát, čaj 1, 3 II. Rohlík, termix 1, 7

07. Říj Čtvrtek

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Čočková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Rýžový nákyp s meruňkami, ovoce , 3, 7, 12
Hlavní jídlo II.: Moravské uzené, křenová omáčka, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Filírované kuřecí prso, papardelle (těstoviny) s hříbky 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Bavorský vdolek, čaj , 1, 7

Večeře: Plněný bramborový knedlík, dušené kyselé zelí, čaj 1 II. Sýrový uzel, ovoce 1

08. Říj Pátek

Snídaně: Míchaná vejce na cibulce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Kroupová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čína z kuřecího masa, kuskus, 1
Hlavní jídlo II.: Kapustové karbenátky, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Čína z kuřecího masa, vař. brambor 1
Hlavní jídlo IV.: Anglická játra na roštu, hranolky, domácí tatarská omáčka 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.