Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 30.9.2024 - 4.10.2024

30. Zář Pondělí

Snídaně: Pom. salámová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Hráškový krém s krutony 1, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Zapečené rybí filé v sýrové omeletě, bramborová kaše, salát coleslaw 1, 3, 4, 7,
Hlavní jídlo II.: Bramborový guláš, chléb 1
Nápoj/dezert: Čaj, mléčný nápoj, ovocná šťáva 7

Svačina: Karlovarský rohlík, čaj 1

Večeře: Hovězí kostky na kmíně, dušená rýže, kompot, čaj 1 II. Velká pletýnka 1

01. Říj Úterý

Snídaně: Pom. zeleninová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj , ovoce 1, 7

Polévka: Z bílých fazolí 1, 9
Hlavní jídlo I.: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, míchaný kompot 1
Hlavní jídlo II.: Katův šleh za sojového masa, kuskus 1, 6
Nápoj/dezert: Čaj, mléko, ov. mošt 7

Svačina: Ovocný koláč, mošt 1

Večeře: Špagety s masovou směsí se sýrem, čaj 1, 7 II. Škvarkový pagáček 1

02. Říj Středa

Snídaně: Vánočka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj , ovoce 1, 7

Polévka: Drůbeží vývar s fritátovými nudlemi 1, 9
Hlavní jídlo I.: Polomské žebírko, (v. kotleta, smetana, žampiony), těstoviny1, 7
Hlavní jídlo II.: Salát z čočky BELUGA, vař. vejce, celozrnné pečivo 1, 3
Nápoj/dezert: Čaj, ovocné mléko, mošt 7

Svačina: Sýrový uzel, čaj 1, 7

Večeře: Kuřecí plátek na barevném pepři, opékaný brambor, tatarská omáčka , čaj 1, 7 II. Šátečky, ovoce 1

03. Říj Čtvrtek

Snídaně: Pom. z lučiny s bylinkami, rama, med, džem ,pečivo, cereálie, mléko, vitakáva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Boršč 1, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Staročeská sekanina, bramborová kaše, okurek streril. ovoce 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, mléko, ov. mošt 7

Svačina: Šlehaný tvaroh s kakaem a cukrem, ov. šťáva, makovka 1, 7

Večeře: Kůsky po valašsku, karlovarský knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Minipizza 1, 7

04. Říj Pátek

Snídaně: Opékaná slanina, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, hořčice, kečup, zelenina 1, 7

Polévka: Kedlubnová s bramborem 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí řízek ONDRÁŠ, vař. brambor, okurkový salát 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Pohankový nákyp se švestkami, cukrem a máslem 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.