Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 9.10.2023 - 13.10.2023

09. Říj Pondělí

Snídaně: Pom. z taveného sýru, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Fazolová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně po staročesku, dušená rýže, rajčatový salát 1, 9
Hlavní jídlo II.: Špagety s bylinkovým pestem a sýrovým přelivem 1, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřová pečeně po staročesku, kuskus, rajčatový salát 1, 9
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí steak, zapečené brambory se sýrem 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Dalamánky, ovocná šťáva 1

Večeře: Vepřenky s cibulí a hořčicí, vař. brambor, zeleninová přízdoba, čaj 1, 3, 10 II. Grahamový rohlík, malá paštika 1

10. Říj Úterý

Snídaně: Pom. vajíčková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 3, 7, 10

Polévka: Rajská s rýží 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažené rybí filé. bramborový salát 1, 3, 7, 9, 10
Hlavní jídlo II.: Gratinovaný květák s vepřovým masem, vař. brambor s máslem, zelný salát s koprem 3, 7
Hlavní jídlo III.: Smažené rybí filé, vař. brambor s máslem, zelný salát s koprem 1, 3, 4, 7
Hlavní jídlo IV.: Pikantní vepřová směs, bramboráčky 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Makový závin, čaj 1,

Večeře: Kuře na paprice, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Škvarkový pagáček 7 ,1

11. Říj Středa

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Krupicová s vejcem 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové kůsky po valašsku, halušky 1, 7
Hlavní jídlo II.: Zeleninové rizoto se sýrem FETA, okurek steril. 7
Hlavní jídlo IV.: Špagety BOLOGNESE 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Kaiserka, rama, šunkový salám, čaj 1, 7

Večeře: Zapečené těstoviny s uzeným masem, dunajská čalamáda, čaj 1, 3, 7, II. Třená bábovka 1

12. Říj Čtvrtek

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, vitakáva, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Hovězí vývar s fritát. nudlemi 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Omeleta se šunkou, rajčaty a paprikami, vař. brambor s máslem 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Steak z tuňáka, zelené fazolky, zeleninové hranolky 4, 7 , 9
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Plundrová kapsa s nivou, čaj 1, 7

Večeře: Krůtí nudličky se sušenými rajčaty, rýže basmati, kompot, čaj 1 II. Rohlík, termix 1, 7

13. Říj Pátek

Snídaně: Teplé dietní párky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, hořčice, kečup, mléko, čaj , zelenina 1, 7, 10

Polévka: Ovarová 1
Hlavní jídlo I.: Přírodní kuřecí steak, vař. brambor, teplá zámecká zelenina 1, 7
Hlavní jídlo II.: Bavorské vdolečky se šlehačkou, ovoce 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.