Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 12.10.2020 - 16.10.2020

12. Říj Pondělí

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Špenátová 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně po selsku, staročeská lepenice, míchaný salát 1
Hlavní jídlo II.: Azu po tatarsku ze sojového masa, hranolky 1
Hlavní jídlo IV.: Pečené kuřecí paličky, mix salátů, dresing, kváskový chléb 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Sezamová bulka, tav. sýr, čaj 1, 7, 11

Večeře: Kantonská rýže, okurek steril., mošt 3 II. Loupáčky, ovoce 1

13. Říj Úterý

Snídaně: Míchaná vejce na cibulce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Pórková s kapáním 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: CHILLI CON CARNE, dušená rýže, 1
Hlavní jídlo II.: Zapékané brambory s nivou a mandlemi, zeleninová přízdoba 3, 7, 8
Hlavní jídlo IV.: Domácí gnocchi s kuřecím masem, špenátem a parmazánem 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Nugátová kapsa, ochucené mléko 1, 7

Večeře: II. Minipizza 1, 7

14. Říj Středa

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový vrabec, duš. hlávkové zelí, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

15. Říj Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Rajská s oves. vločkami 1, 9
Hlavní jídlo I.: Krůtí plátek na rozmarýnu, kuskus, mrkvový salát s broskví 1
Hlavní jídlo III.: Krůtí plátek na rozmarýnu, vař. brambor, mrkvový salát s broskví 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

16. Říj Pátek

Snídaně:

Polévka: Čočková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové ražniči, vař. brambor, okurkový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.