Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 18.10.2021 - 22.10.2021

18. Říj Pondělí

Snídaně: Pom. z ryb v tomatě, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Fazole na kyselo, op. párek, okurek steril., chléb 1
Hlavní jídlo II.: Lazaně s vepřovým masem 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Plněné žampiony kuřecím masem a sýrem, vař. brambor s máslem, zelen. přízdoba 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Rohlík, jogurt, čaj 1, 7

Večeře: Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, čaj 1, 7 II. Makovka, ovoce 1

19. Říj Úterý

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Z hlávkového zelí 1
Hlavní jídlo I.: Krůtí plátek v medové marinádě, vař. brambor, máslový hrášek 1, 7
Hlavní jídlo II.: Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem, ovoce 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Medailonky z panenky s bylinkovou krustou, hranolky, ďábelská omáčka 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko , 7

Svačina: Dalamánky, šunková pěna, čaj 1, 7

Večeře: Vepřové rizoto se sýrem, okurek steril. ov. šťáva 7 II. Rohlík, přesnidávka 1

20. Říj Středa

Snídaně: Pom. vajíčková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 3, 7, 10

Polévka: Hovězí vývar s drobením 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Masové koule v rajčatové omáčce, houskový knedlík, ovoce 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo II.: Pstruh pečený na mandlích a cibuli, mix salátů, pečivo , ovoce 1, 4, 7
Hlavní jídlo III.: Masové koule v rajčatové omáčce, tarhoňa, ovoce 1, 9
Hlavní jídlo IV.: Gratinované žebírko se šunkou a nivou, op. brambor, zeleninová přízdoba 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Koblihy, kakao 1, 7

Večeře: Kuřecí steak, op. brambor, bylinkový dip, čaj 1, 7 II. Chléb, játrový sýr 1

21. Říj Čtvrtek

Snídaně: Pom. zeleninová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vídeňská roštěná, dušená rýže s quinou, ovocný salát 1
Hlavní jídlo II.: Smažené sojové plátky v kukuř. lupíncích, vař. brambor s máslem, ovocný salát 1, 3, 6, 7
Hlavní jídlo III.: Vídeňská roštěná, vař. brambor, ovocný salát 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí rarášci, vař. brambor, kompot 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Režná placka, ovoce, čaj 1

Večeře: Králičí hřbet na smetaně, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Vánočka, nutella 1, 8

22. Říj Pátek

Snídaně: Obložená cereální večka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Ovarová 1
Hlavní jídlo I.: Ražniči za vepřového masa, vař. brambor, salát z červené řepy s křenem 1
Hlavní jídlo II.: Bramborové gnocchi s listovým špenátem a sýrem 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Španělská paella s plody moře 14
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.