Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 19.10.2020 - 23.10.2020

19. Říj Pondělí

Snídaně:

Polévka: Brokolicová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže s quinou, kompot, 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

20. Říj Úterý

Snídaně:

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová panenka v medové marinádě, vař. brambor, rajčatový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

21. Říj Středa

Snídaně:

Polévka: Z rybího filé 1, 4, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové žebírko v kari omáčce, těstoviny penne, salát z čínského zelí s kukuřicí 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

22. Říj Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, ovoce 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

23. Říj Pátek

Snídaně:

Polévka: Beskydská 1
Hlavní jídlo I.: Mletý řízek s nivou, bramborová kaše, salát z červené řepy 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.