Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 25.10.2021 - 29.10.2021

25. Říj Pondělí

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Zeleninová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Debrecínská vepřová pečeně, halušky, ovoce, čaj 1, 7
Hlavní jídlo II.: Houbový kuba, okurek steril. ovoce 1
Hlavní jídlo III.: Debrecínská vepřová pečeně, barevné těstoviny, ovoce 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Chléb, rama, rajče, čaj 1, 7

Večeře: Vepřové nudličky FLAMENDR, vař. brambor, čaj 1 II. Loupák s oříškovou náplní 1, 8

26. Říj Úterý

Snídaně: Chléb ve vajíčku, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, čaj, hořčice, kečup, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Z růžičkové kapusty 1,7
Hlavní jídlo I.: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, mrkvový salát s ananasem 1
Hlavní jídlo II.: Jáhelník s jablky, ovoce 1, 3, 7, 12
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

27. Říj Středa

Snídaně:

Polévka: Surinamská 3, 9
Hlavní jídlo I.: Plněný zelný list, bramborová kaše, míchaný salát 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

28. Říj Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

29. Říj Pátek

Snídaně:

Polévka: Drůbková s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Formanský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.