Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 24.10.2022 - 28.10.2022

24. Říj Pondělí

Snídaně: Pom. salámová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj 1, 7

Polévka: Dýňová s krutony 1, 7
Hlavní jídlo I.: Polomské žebírko, halušky, ovoce 1, 7
Hlavní jídlo II.: Palačinky se špenátem a sýrem 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Polomské žebírko, těstoviny 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Smažený hermelín, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7,
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Klobásník, čaj 1

Večeře: Rybí karbenátek se sýrem, bramborová kaše, rajčatový salát, čaj 1, 3, 4, 7 II. Rohlík, jogurt 1, 7

25. Říj Úterý

Snídaně: Koblihy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Krupicová s vejcem 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené kyselé zelí 1
Hlavní jídlo II.: Smažený sojový špíz s uzeninou, vař. brambor, zeleninová přízdoba 1, 3, 6, 7
Hlavní jídlo IV.: Losos na grilu, vař. brambor s máslem, křenová cuketa 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

26. Říj Středa

Snídaně:

Polévka: Z růžičkové kapusty 1
Hlavní jídlo I.: Kuřecí plátek v toskánské omáčce, vař. brambor, okurkový salát 1, 9
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

27. Říj Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Drůbková s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová roláda, dušená rýže, míchaný kompot 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

28. Říj Pátek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.