Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 28.10.2019 - 1.11.2019

28. Říj Pondělí

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

29. Říj Úterý

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

30. Říj Středa

Snídaně:

Polévka: Fazolová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový plátek na pórku, vař. brambor, zelný salát s mrkví 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

31. Říj Čtvrtek

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Kulajda 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, kompot, 1
Hlavní jídlo II.: Rybí karbenátky, vař. brambor s máslem, kompot 1, 3, 4, 7
Hlavní jídlo III.: Pečené kuřecí stehno, vař. brambor, kompot, 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko 1, 7

Svačina: Povidlový šáteček, čaj 1

Večeře: Smažený květák, vař. brambor, tatarská omáčka, mošt 1, 3, 7 II. Klobásník 1

01. Lis Pátek

Snídaně: Obložený chléb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Zapékané těstoviny s uz. masem, okurek steril 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Jogurtové knedlíčky s jahodovým přelivem a šlehačkou 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.