Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 31.10.2022 - 4.11.2022

31. Říj Pondělí

Snídaně: Pom. z krabích tyčinek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, 1, 4, 7

Polévka: Česneková s vejcem 3, 9
Hlavní jídlo I.: Fazolový guláš s vepřovým masem, chléb, fit tyčinka 1
Hlavní jídlo II.: Lazáně s brokolicí a sýrem, fit tyčinka 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Špagety POMODORO s plody moře 1, 14
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko, 7

Svačina: Vanilkový puding s ovocem, rohlík, čaj 1, 7

Večeře: Zbojnická krkovička, opékaný brambor, okurkový salát, čaj 1 II. Sýrový uzel 1, 7

01. Lis Úterý

Snídaně: Vánočka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Zeleninová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Přírodní krůtí plátek, bramborová kaše, salát coleslaw 1, 7
Hlavní jídlo II.: Cizrnový salát se zeleninou, cornspitz 1, 6, 11
Hlavní jídlo III.: Přírodní krůtí plátek, špecle, salát coleslaw 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Vařený vepřový jazyk s křenovým přelivem, šťouchaný brambor 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Škvarkový pagáček, čaj 1

Večeře: Azu po tatarsku, dušená rýže, čaj 1 II. Anglický rohlík 1

02. Lis Středa

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Bramborová s paprikami 1, 9
Hlavní jídlo I.: České buchty s povidly, mléčný nápoj 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Pečený pstruh na másle, vař. brambor, zeleninová přízdoba 1, 4, 7
Hlavní jídlo IV.: Zvěřinový guláš, karlovarský knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, masová pom, čaj 1, 10

Večeře: Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek steril. čaj 1, 3, 7, II. Minikoblížky, ovoce 1

03. Lis Čtvrtek

Snídaně: Pom. hermelínová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinovou rýží 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo II.: Květákové smaženky, vař. brambor s máslem, okurkový salát 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Hovězí maso vařené, rajská omáčka, tarhoňa 1, 9
Hlavní jídlo IV.: RATATOUILLE ( francouzský zeleninový salát bez masa), pečivo, 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Croissant, ov. mléko 1, 7

Večeře: Smažený sýr, vař. brambor, tatarská omáčka, čaj 1, 3, 7 II. Rohlík, termix 1, 7

04. Lis Pátek

Snídaně: Chléb ve vajíčku, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, čaj, hořčice, kečup, zelenina 1, 7, 9

Polévka: Z hlívy ústřičné 1, 9
Hlavní jídlo I.: Záhorácký závitek, vař. brambor 1
Hlavní jídlo II.: Pizza se šunkou, sýrem a olivami 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Vepřový steak, americké brambory, pikantní dip 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.