Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 28.10.2024 - 1.11.2024

28. Říj Pondělí

Snídaně:

Polévka: ************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

29. Říj Úterý

Snídaně:

Polévka: Zeleninová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí roláda, dušená rýže, míchaný kompot 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

30. Říj Středa

Snídaně:

Polévka: Ragú s bramborem 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně na houbách, těstoviny, rajčatový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

31. Říj Čtvrtek

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, vitakáva, čaj , zelenina 1, 3, 7, 10

Polévka: Z bílých fazolí 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažené rybí filé, bramborový salát, 1, 3, 4, 7, 9
Hlavní jídlo II.: KUNG - PAO ze sojového masa, kuskus, okurkový salát 1, 6, 8
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Svačina: Čokorohlík, čaj 1

Večeře: Boloňské špagety, čaj 1, 7 II. Sýrový uzel 1, 7

01. Lis Pátek

Snídaně: Horké dietní párky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina, hořčice, kečup 1, 7, 10

Polévka: Valašská kyselice 1, 7
Hlavní jídlo I.: Rizoto z vepřového masa se sýrem, okurek steril. 7
Hlavní jídlo II.: Jogurtové knedlíčky s horkým lesním ovocem a zakysanou smetanou 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, mléko, ov. mošt 7

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.