Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 9.11.2020 - 13.11.2020

09. Lis Pondělí

Snídaně:

Polévka: Kulajda 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Roštěná na houbách, staročeská rýže, salát z čínského zelí s paprikami 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

10. Lis Úterý

Snídaně:

Polévka: Kroupová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, okurkový salát 1, 3, 7, 9,
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

11. Lis Středa

Snídaně:

Polévka: Slepičí vývar s játrovou zavářkou a těstovinou 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Pečené kachní stehno, červené zelí, bramborový knedlík 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

12. Lis Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Z růžičkové kapusty 1
Hlavní jídlo I.: Vepřový závitek, tarhoňa, kompot 1, 3
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

13. Lis Pátek

Snídaně:

Polévka: Kmínová s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Fazolový guláš s vepřovým masem, kváskový chléb, ovoce 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.