Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 14.11.2022 - 18.11.2022

14. Lis Pondělí

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Pohanková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Cikánské vepřové žebírko, barevné těstoviny, ovoce 1
Hlavní jídlo II.: Smažené sojové plátky v kukuř. lupíncích, vař. brambor, zeleninová přízdoba, ovoce 1, 3, 6, 7
Hlavní jídlo III.: Cikánské vepřové žebírko, vař. brambor, ovoce 1
Hlavní jídlo IV.: Tortilla plněná kuřecím masem, zeleninou a pikantním dipem 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko, 7

Svačina: Sýrový uzel, čaj 1, 7

Večeře: Kuřecí steak v medové marinádě, vař. brambor , zeleninová přízdoba, čaj 1 II. Puding se šlehačkou, rohlík 1, 7

15. Lis Úterý

Snídaně: Pom. česneková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj , zelenina 1, 7

Polévka: Květáková 1, 7
Hlavní jídlo I.: Rybí filé pečené na másle, bramborová kaše, míchaný salát 4, 7
Hlavní jídlo II.: Vepřenky s cibulí, vař. brambor s máslem, míchaný salát 1, 3
Hlavní jídlo IV.: Marinované vepřové nudličky, bramborové rösti, zeleninová přízdoba 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Sezámek, čaj, 1, 11

Večeře: Bretaňské fazole, moravské uzené maso, okurek steril. chléb, čaj II. Čokorohlík 1

16. Lis Středa

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Z vaječné jíšky 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí nudličky BAC - CAN , dušená rýže 1
Hlavní jídlo II.: Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem, 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí steak, bramborovo- dýňové pyré, zeleninová přízdoba 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

17. Lis Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: **************************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

18. Lis Pátek

Snídaně:

Polévka: Kuřecí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně, dušená kapusta, vař. brambor 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.